ECHT! - KUNA MAZE - JEAN-PAUL GROOVE

electronic, jazz
vrijdag
05
mei 2023
  • Orangerie
19:00
DAY OF SHOW 22.5
TICKET 19.5
BOTACARTE 16.5
Uitverkocht

Extra info

19:00 doors open (Orangerie)
19:30 Jean-Paul Groove
20:35 Kuna Maze
21:40 ECHT!

Wanneer

vr. 5 mei, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
Nouvelle banner nuits 23
"La sensation bruxelloise qui dope le jazz"
L'Echo

De Brusselse jazz lééft! En daarvoor danken we onder meer ECHT!, het klassiek getraind kwartet dat heerlijk hedendaagse en ongrijpbare songs schrijft met invloeden uit electro en hiphop. De voorbije jaren waren onze landgenoten overal: ze deden Niveau4XXL op Couleur Café, vielen in de prijzen op de Red Bull Elektropedia Awards en presenteerden hun eerste album 'INWANE' via Sdban. "Een halsbrekende rit door de steegjes van de Marollen", volgens De Morgen. Support kwam er ook van Kiosk, Worldwide FM (Londen) en The Lot Radio (NYC) en optredens volgden over het hele land. In mei 2023 keert het viertal terug naar Les Nuits; rumour has it dat er wel eens nieuwe muziek voorgesteld zou kunnen worden!

ECHT! - MSMSMSM (SOPHIE)
ECHT! - PERMANENT
Kuna Maze

KUNA MAZE

Edouard Gilbert, aka Kuna Maze, komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar vestigde zich enkele jaren geleden in Brussel. Hier ontmoette hij Nikitch, met wie hij ondertussen een muzikaal duo vormt dat jazz, broken beat, groove en house-klanken op briljante wijze mixt. Vorig jaar kon je het tweetal nog aan het werk zien bij Botanique tijdens hun opmerkelijke optreden op het Brussels Jazz Weekend. Deze keer kan je Kuna Maze solo aan het werk zien. Of ja, solo, maar dan met een groep muzikanten, om de sfeer van de jazzclubs niet alleen te imiteren, maar ook oprecht te vieren. Met zijn moderne mix van jazz en elektronica creëert Kuna Maze de ideale soundtrack om de nacht in te trekken.

VOLTA Sessions • Kuna Maze | Almost Gone
JPG.jpg

JEAN-PAUL GROOVE

Jean-Paul Groove staat voor muziek zonder compromissen. Op zijn nieuwe ep 'Violent party music' vindt hij een nieuwe sound uit met elektronische muziek gespeeld op gitaar, bas en drums. Met een mix van elektronische en electro-akoestische invloeden als Jojo Mayer and Nerve en The Prodigy, heeft Jean-Paul Groove een plekje opgeëist in de Brusselse scene naast groepen als ECHT! en Tukan. Live mag je een onversneden energieshot verwachten.

Jean-Paul Groove - BABOON
vrijdag
05
mei 2023
DAY OF SHOW 22.5
TICKET 19.5
BOTACARTE 16.5
Uitverkocht

Extra info

19:00 doors open (Orangerie)
19:30 Jean-Paul Groove
20:35 Kuna Maze
21:40 ECHT!

Partners