Drain Gang: Bladee - Ecco2k - Thaiboy Digital - Whitearmor w/ Varg²™

hip hop
zaterdag
18
juni 2022
  • Orangerie
19:30
TICKET 25.5
PREVENTE 22.5
BOTACARTE 19.5
Uitverkocht

Extra info

— TIMING

19:30 doors (Orangerie)
20:00 Varg²™
21:00 Drain Gang (feat. Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital, Whitearmor)

Invloedrijk collectief innoveert in pop en hiphop

Wanneer

za. 18 jun, 2022

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"The group met as kids in Stockholm, producing music in various formations, and around 2013, they started calling what they were doing Drain Gang."

Bijna tien jaar na hun oprichting gaat Drain Gang eindelijk op wereldtournee. De voorbije jaren toonden de verschillende leden (Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital en Whitearmor) zich zowel samen als in groep getalenteerde visionairs. Ieder van hen ontwikkelde een eigen sound tussen cloud rap, experimentele pop en trance. Wanneer ze samenkomen, horen we het geluid van verschillende maar complementaire individuen die elkaar naar iets groters duwen. Dankzij die originele mix van invloeden, heeft het collectief een geluid dat niet alleen perfect bij zijn tijd past, maar ook een grote invloed heeft op de hedendaagse popmuziek, hiphop en electronica. Op 24 februari staan de vier sterren in de Botanique; drainers united!

bladee + Thaiboy Digital + ECCO2K - Victim
bladee & ECCO2K - Obedient

VARG²™

Varg²™ maakt techno voor mensen die techno meestal saai vinden. De Zweedse producer experimenteel volop met het genre: soms gaat hij richting ambient en melancholische pop met sounds die de sfeer uit Scandi Noir-reeksen ademen, op zijn laatste ep 'EXIT WOUNDS' neigt het dan allemaal weer richting mystieke rave en ijle trance. Na veelvuldige samenwerkingen met Ecco2k, Bladee en andere belangrijke actoren uit de (Zweedse) experimentele scene, gaat Jonas Rönnberg nu op tour met de Drain Gang-boys.

Varg2™ & Bladee – SHINIE
zaterdag
18
juni 2022
TICKET 25.5
PREVENTE 22.5
BOTACARTE 19.5
Uitverkocht

Extra info

— TIMING

19:30 doors (Orangerie)
20:00 Varg²™
21:00 Drain Gang (feat. Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital, Whitearmor)