DOSSEH - GUTTI

rap
donderdag
02
februari 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 26.5
TICKET 23.5
BOTACARTE 20.5
Koop tickets

Een van de strafste pennen uit de Franse rap scene is terug

Wanneer

do. 2 feb, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Skinfama & Botanique
"un des poids lourds du rap français"
Radio Nova

Sinds 2013 geldt Dosseh als een van de grootste namen in de Franstalige rap. Met hits als ‘Solo’ en vooral ‘Habitué’ bewees hij eerder al een van de strafste pennen uit de Franse scene te hebben. De productie van zijn songs is net zo boos als zijn flow, en voor zijn nieuwste album ‘Trop tôt pour mourir’ liet hij zich omringen door de besten: het duo ‘Les Narcos’, Boumidjal, HoloMobb, DST, en Tarik Azzouz, die eerder al samenwerkte met DJ Khaled, Eminem en John Legend.

Met de kortfilm ‘La Peau de L’Ours’ kondigde Dosseh zijn nieuwste album aan als een terugkeer naar de essentie. Het is een album geworden dat voluit in de aanval gaat tegen de toestand van de wereld en de media, maar dat zich ook naar binnen richt en Dossehs emoties aan het woord laat. Of hoe Dosseh nog een manier heeft gevonden om zijn veelzijdigheid te etaleren.

Dosseh - La peau de l'Ours
Dosseh - Branché ft Momsii
Gutti

GUTTI

Éduqué au rap, r&b et à la rumba congolaise, aîné d’une famille nombreuse, Gutti apprend très vite à se débrouiller seul dans la rue tout en étant un modèle et un soutien pour les plus jeunes. Après une série de freestyles et un premier EP, le natif d’Anderlecht revient démontrer qu’il est sans aucun doute un des piliers de la deuxième génération de rappeurs belges. « NEW STATE 2 » c’est l’histoire d’un grand frère devenu père, d’un homme au cœur d’enfant, ou d’un enfant au cœur d’homme, à vous de voir.

GUTTI - DIDIER DROGBA

Similar events

vrijdag
03
mrt 2023
hip hop, rap

Deuren

19:30

Waar

  • Orangerie
vrijdag
05
mei 2023
img_7629.jpg

Deuren

18:30

Waar

  • Chapiteau
donderdag
02
februari 2023
DAY OF SHOW 26.5
TICKET 23.5
BOTACARTE 20.5
Koop tickets

Partners