DEBBY FRIDAY - VIEZE MEISJE

pop, indie rock
zaterdag
06
mei 2023
  • Rotonde
20:00
DAY OF SHOW 19.5
TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

20:00 doors open (Rotonde)
20:30 Vieze Meisje
21:30 Debby Friday

Multidisciplinair talent creëert het soort dansbare pop waar de toekomst op gebouwd is

Wanneer

za. 6 mei, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

20:00

Organisatie

Botanique
Debby Friday
bannière nuits
"With her debut album GOOD LUCK, DEBBY FRIDAY makes her strongest case yet as a creative superforce."
The Line Of Best Fit

DEBBY FRIDAY

DEBBY FRIDAY werd geboren in Nigeria, maar emigreerde ondertussen naar verschillende delen van Canada. Het was echter na het ondergaan van de zon dat ze tot leven kwam: in Canada ontdekte ze de sensuele verleiding van het nachtleven. Ze dwarrelde van rave tot feestje, van nachtclub tot kelder, volledig overgegeven aan het escapisme van het harde dagelijkse leven.

Ze wist zichzelf echter los te wikkelen uit deze levenswijze, en na deepdives in YouTube tutorials over muziekproductie, releasete ze een eerste EP ‘Bitchpunk’. Die EP leidde tot optredens, en die optredens resulteerden dan weer in een nieuwe EP, ‘DEATH DRIVE’. Binnenkort volgt dan een eerste langspeler, ‘GOOD LUCK’, waarvoor ze voor het eerst met een producer, Holy Fuck’s Graham Walsh, samenwerkte. Het album durft voor het eerst de hardheid van de twee EP’s achter zich te laten, en biedt ons een inkijk in de complexe, vaak tegenstrijdige emoties waar we mee te maken krijgen.

DEBBY durft te kijken voorbij de tristesse en de wreedheid, en durft de diepe dalen vieren die onze hoogste toppen enkel maar mooier maken. Het zorgt voor een kleurrijk klankenpalet, ver voorbij het zwart-wit denken, en die in de wereld van de nuance.

DEBBY FRIDAY - I GOT IT FEAT. UÑAS
DEBBY FRIDAY - WHAT A MAN
Vieze Meisje

VIEZE MEISJE

Vieze Meisje is pop, performance, humor en rave in één act. Het duo bestaat uit performer-zangeres Maya Mertens en componist Alan van Rompuy (a z e r t y Klavierwerke), die instaat voor de meest acrobatische beats. Samen zorgen ze voor spetterende liveshows die je sneller zullen boosten dan een energy drink. “Life is a vieze cirkel!”

Vieze Meisje - Wakame
zaterdag
06
mei 2023
DAY OF SHOW 19.5
TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

20:00 doors open (Rotonde)
20:30 Vieze Meisje
21:30 Debby Friday

Partners