CHANNEL TRES

electronic, hip hop
zaterdag
18
maart 2023
  • Orangerie
19:30
TICKET 24.5
PREVENTE 21.5
BOTACARTE 18.5
Uitverkocht

Extra info

Tickets te koop 27.10 - 09:00

Bonkende g-funk en sensuele house als ode aan de simpele dingen

Wanneer

za. 18 mrt, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"...the Compton-born producer and rapper uses thumping West Coast g-funk and the sensual swagger of Chicago and Detroit house as backdrops for odes to the simple things in life..."
Pitchfork

Nu artiesten als Drake en Beyoncé elementen van dance muziek aan hun songs toevoegen, is het geen verrassing dat genres als house en techno een volledig nieuw publiek vinden. Een van de belangrijkste protagonisten in die heropleving is Channel Tres uit Compton. Hij mixt op onnavolgbare wijze de dynamiek van Detroit techno met de zijdezachte grooves van Chicago house, en gooit er nog een vleugje West Coast rap bij, omdat het kan.

Het gaat snel voor de Amerikaan, die ondertussen al concerten en grote festivals over heel de wereld uitverkocht, en ondertussen Elton John en Tyler, the Creator tot zijn fans mag rekenen. Toch gaat Channel Tres niet zweven: zijn muziek zoekt telkens terug verbinding met zijn eigen geschiedenis, of het nu gaat om zijn teksten of de muzikale invloeden waar hij naar teruggrijpt. Op zijn nieuwste release ‘refresh’ bewijst Channel Tres nu ook nog eens volledig instrumentaal een plaat lang te kunnen boeien. Tel daar nog hits bij als ‘Topdown’, ‘Tunnel’ en ‘Fuego’, en je weet dat dit een niet te missen feestje wordt.

Channel Tres - fuego (Feat. Tyler, The Creator)
Channel Tres | Deezer Rooftop Sessions, Paris
zaterdag
18
maart 2023
TICKET 24.5
PREVENTE 21.5
BOTACARTE 18.5
Uitverkocht

Extra info

Tickets te koop 27.10 - 09:00

Partners