CASEY MQ

experimental, pop
vrijdag
01
september 2023
  • Witloof Bar
19:30
DAY OF SHOW 10
BOTACARTE 7
Koop tickets

Ultrapop die het beste van vroeger en nu samenbrengt in iets tijdloos en hedendaags

Wanneer

vr. 1 sep, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Casey MQ
"A collaborative force both out in front and behind the scenes Casey MQ has been making music one way or another for what seems like forever."
The Line of Best Fit

Casey MQ is een artiest, composer en producer uit Toronto die nu in Los Angeles woont. Tijdens zijn jeugd ontstond een fascinatie met popmuziek tegelijkertijd met een voorliefde voor piano. Later werd elektronische muziek een almaar belangrijker factor in zijn eigen creaties. Zijn inspiratie haalde hij meer en meer uit het kruispunt tussen klassiek en hedendaags, iets wat hoorbaar is in zijn songs. De muziek van Casey MQ is het ultieme huwelijk tussen ultramodern en tijdloos.

Casey heeft al samengewerkt met invloedrijke artiesten als oklou, Pink Pantheress, Christine and The Queens, Flume, Drain Gang, Carly Rae Jepsen, Dorian Electra, Shygirl, Empress Of, Girlpool en nog veel anderen. Zijn unieke talent om artiesten hun eigen stem te laten vinden is ongeëvenaard. Tijdens de voorbije pandemie richtte hij ook mee Club Quarantine op, een queer virtual club waar artiesten als Charli XCX, Tinashe, Pabllo Vitar en Lady Gaga te gast waren. Recent bracht hij het album ‘babycasey’ uit, samen met een remix addendum ‘babycasye: ultra’, waarop hij zijn jeugddromen werkelijkheid maakte.

Casey MQ - Candyboy
Casey MQ - I Got A Bike feat. Cecile Believe

Similar events

zaterdag
09
sep 2023
Promis3
electronic, pop

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
vrijdag
01
september 2023
DAY OF SHOW 10
BOTACARTE 7
Koop tickets

Partners