Bruno Major - Eloise

zaterdag
01
februari 2020
  • Rotonde
TICKET 16
PREVENTE 13
BOTACARTE 10
ARTIST PREVENTE 13
SPOTIFY PRESALE 13

Londense songwriter combineert soul, folk en elektronische muziek

Wanneer

za. 1 feb, 2020

Waar

  • Rotonde
Terwijl hij voor anderen werkte, ontwikkelde hij zijn eigen muzikale stijl, ergens tussen James Blake, D'Angelo, Chet Baker en Nick Drake.

In 2016 legde Bruno Major zichzelf op om elke maand één nummer uit te brengen. Een jaar lang moest hij dus in ruwweg vier weken tijd proberen om steeds met een volledig afgewerkt, voor het publiek beluisterbaar nummer naar buiten komen. Het project resulteerde in twaalf huzarestukjes die zowel mooi als inventief klinken. Major is à la base een sessiegitarist die van Northampton naar Londen verhuisde en, geïnspireerd door de stad, een gezonde obsessie kweekte voor songwriting. Terwijl hij voor anderen werkte, ontwikkelde hij zijn eigen muzikale stijl, ergens tussen James Blake, D'Angelo, Chet Baker en Nick Drake.

Veel referenties maar Bruno Major heeft vooral zijn eigen stijl, die hij op 1 februari 2020 in Botanique voorstelt. 

Eloise

Eloise mag dan nog maar 18 jaar oud zijn, ze klinkt muzikaal al wel erg volwassen. Dat hoor je in haar pop die heerlijk jazzy klinkt met invloeden van Carole King en Billy Joel. De in Frankrijk geboren muzikante leerde op haar eentje piano spelen en betovert iedereen met haar zoetgevooisde stem.

Eloise : Left Side (Live)
zaterdag
01
februari 2020
TICKET 16
PREVENTE 13
BOTACARTE 10
ARTIST PREVENTE 13
SPOTIFY PRESALE 13