BOTA KIDS : ROSCOE

pop, rock
zaterdag
18
december 2021
  • Rotonde
10:00
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Wanneer

za. 18 dec, 2021

Waar

  • Rotonde

Deuren

10:00

Organisatie

Botanique

Bota Kids: Culturele voormiddag op maat van de allerkleinsten

De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

Roscoe - So Far So Long (Official Video)

Roscoe

Na zes jaar stilte is de Luikse poprock band Roscoe terug met het nieuwe ‘So far so long', de eerste single van ‘Folds’, hun nieuwe derde album dat uitkomt in december. Het nummer voegt aan de bands’ zeer gevarieerd pallet van gesyncopeerde beats toe die zich vermengen met onstuitbare steeldrum riffs en catchy vocals. Met de albums 'Cracks' en 'Mont Royal' verwierf Roscoe het vorig decennium een mooi plekje in de belpopscene. Hun orkestrale folk-pop deed daarbij denken aan onder meer Girls In Hawaii en Balthazar, al mocht het altijd wat weidser en landelijker klinken bij de Luikenaars. 'Folds' verschijnt op 4 december 2021 en wordt voorgesteld in de Rotonde van de Botanique.

Similar events

donderdag
16
dec 2021

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
zaterdag
18
december 2021
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Partners

  • Une initiative de La Semaine du Son/De week van de Klank