BOTA KIDS : GUILT

pop, rock, singer-songwriter
zondag
20
maart 2022
  • Rotonde
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Een unieke culturele ochtend voor de kleintjes onder ons

Wanneer

zo. 20 mrt, 2022

Waar

  • Rotonde

Organisatie

Botanique
Guilt

 

Bota Kids : une matinée culturelle inédite à destination du jeune public.

Connu pour sa programmation de concerts et d'expositions d'art, le Botanique lance le projet « Bota Kids », une ouverture à la musique et aux arts visuels pour les plus jeunes qui permettra aux enfants de découvrir, à leur hauteur, le monde des concerts et des expositions.

C’est donc une réelle opportunité pour les plus jeunes de venir découvrir ce que leurs parents viennent habituellement voir dans notre maison de verre à travers une formule adaptée.

une ouverture à la musique et aux arts visuels pour les plus jeunes

Met Choirs of Nemesis komt Guilt terug in een « full band » formule. Nu samen met 4 bevestigde muziekanten is het project van François Custers klaar voor de volgende stap. Dit eerste nummer initieert het uitbrengen van een EP in Maart 22 waarop het geluid van Guilt door nieuwe instrumenten versterkt wordt. Deze nieuw versie evolueert tot meer diverse genres en klinkt net als een echte sublimatie van een project dat zich nooit alleen wou beperken tot zijn folk oorsprong. Choirs of Nemesis zet de toon en laat de wilde dieren los in een muzikaal schilderij dat in rampazalig tempo toeneemt tot een finale explosie met zijn oostelijke donderslagen. Aan de tekstkant is het weer de metafoor die door cryptische golven naar voor komt. We zien het afdalen van chaos en een slagveld dat langzaam dichterbij komt. We merken terreur en vermoeidheid van het bestaan dat zich in een helse loop herhaald. Het bevel om te vechten, te blijven vechten desondanks we de uitkomst al weten. Het is een thema dat veel teksten van Guilt verbergt en draagt autobiographische hints van het gevecht van François Custers tegen bipolariteit. Choirs of Nemesis zit ook vol met het plakkerige vuil en eidense kwezelarij wiens oorsprong uit de boeken van Bukowski of Donald Ray Pollock komt. Een bijzonder concept van een nachtboek. 

Guilt - Missed Shots (مشاعر فوضوية )
Guilt - Choirs of Nemesis (live session)
zondag
20
maart 2022
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Partners

  • Une initiative de La Semaine du Son/De week van de Klank