BOTA KIDS : GUILT

pop, rock, singer-songwriter
zondag
20
maart 2022
  • Rotonde
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Een unieke culturele ochtend voor de kleintjes onder ons

Wanneer

zo. 20 mrt, 2022

Waar

  • Rotonde

Organisatie

Botanique
Guilt

 

Bota Kids : une matinée culturelle inédite à destination du jeune public.

Connu pour sa programmation de concerts et d'expositions d'art, le Botanique lance le projet « Bota Kids », une ouverture à la musique et aux arts visuels pour les plus jeunes qui permettra aux enfants de découvrir, à leur hauteur, le monde des concerts et des expositions.

C’est donc une réelle opportunité pour les plus jeunes de venir découvrir ce que leurs parents viennent habituellement voir dans notre maison de verre à travers une formule adaptée.

une ouverture à la musique et aux arts visuels pour les plus jeunes

Guilt is een project gestart door François Custers en vergezeld door Antoine Flipo & Martin Grégoire (Glass Museum), Pierre Van Vlaenderen (Endless Dive) en Jeremy Debuysschere (Jean-Paul Groove, Indigo Mango). Met een mengsel van folk geluiden en post-rock invloeden die ook naar jazz en hip-hop lonken, Guilt markeert het einde van een 10 jaar-lang muzikale droogte geëmailleerd door ondervragen en een perfectionistische verlamming die nu ruimte maakt voor een visceraal verlangen om uit de kast te komen. Door een simpel word, Guilt omvat zowel een maatschappelijk en personeel dimensie. Dit van een algemeen gevoel van ontgoocheling die ons tijd doorkruist samen met de ondervragen van een blanke europese man en zijn privileges. De eerst nummer “Missed Shots” (2020), vertelde de verhalen van vluchtelingen gestrand aan de deur van Europa, in een tekst die werd samen met Syrisch-Palestijns dichter Karam Alhindi geschreven . In het voorjaar 2022 komt een eerst E.P uit, het bloeien van nieuw klinkt uit een project die echt verder dan zijn origineel folk kofer zich waagt.

Guilt - Sultan of Flies
Guilt - Missed Shots (مشاعر فوضوية )
zondag
20
maart 2022
TICKET 8.5
- DE 15 ANS 5.5
Koop tickets

Partners