BOTA KIDS : " Alaska Gold Rush + expo "

zondag
08
maart 2020
  • Museum / Rotonde
TICKET 8
- DE 15 ANS 5

Een originele culture voormiddag voor het jonge publiek met een tentoonstelling en concert

Wanneer

zo. 8 mrt, 2020

Waar

  • Museum / Rotonde
een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen

BOTAKIDS

De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

Renaud Ledru verleidt ons met muziek gevuld met poëzie, Nicky Collaert voegt daar zijn originele percussie aan toe om zo authentieke, rauwe en rake nummers van te maken

ALASKA GOLD RUSH

Alaska Gold Rush keert begin 2020 terug met zijn tweede album. Geïnspireerd door Amerikaanse folk blaast het Brusselse duo het stof van dat genre met een indrukwekkende gitaar-drumcombinatie. Renaud Ledru verleidt ons met muziek gevuld met poëzie, Nicky Collaert voegt daar zijn originele percussie aan toe om zo authentieke, rauwe en rake nummers van te maken. Hoewel de groep maar uit twee leden bestaat, weten de heren de ruimte te vullen met hun sound. Alaska Gold Rushs optredens staan dan ook bekend om hun spontaniteit en adrenalinerushes. 

Alaska Gold Rush - Dark Is Night

Similar events

zondag
08
mrt 2020

Waar

  • Rotonde
zondag
13
sep 2020
Halehan

Waar

  • Orangerie