BÉRODE + ADÉLYS

chanson
zondag
10
december 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 17.5
TICKET 14.5
BOTACARTE 11.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Adélys
21:15 Bérode

Solo-project van het brein achter Dalton Telegramme

Wanneer

zo. 10 dec, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique

BÉRODE

Quentin Maquet is gewoon om in een roedel te werken. De 38-jarige singer-songwriter uit Luik is het brein achter de groep Dalton Telegramme, maar voelde nu toch een verlangen om een solo-project uit te werken. Zo wil hij horizonten verkennen die persoonlijker, flexibeler en organischer zijn dan wat hij met zijn band kan bereiken.

‘La vie qui nous va’ is de eerste single van een EP die in de herfst uitkomt, en markeert een echt keerpunt in de geschiedenis van Bérode. De ambitie is om de toch al kenmerkende liedjes van het project een hoogwaardige setting t e bieden, waarin het schrijven, de arrangementen en de productie elkaar aanvullen en op elkaar reageren in dienst van de vertelde verhalen.

Bérode - Le Maître du je (ft. Lemon Felixe)
BERODE - Dire qu'on était des loups (live session with LISTENING COLLECTIF)
© Lara Herbinia
© Lara Herbinia

ADÉLYS

Haar naam betekent ‘edel licht’ in het Noors, en gezien ze altijd in het geel gekleed door het grijs van de stad loopt, is die naam wel heel toepasselijk. Of het nu in Brussel, Montreal of haar geboortestreek Normandië is, altijd is ze met haar elektroliedjes op zoek naar ontmoetingen met de stedelijke wereld, het water, en het lichaam. Haar verhalen putten sterkte uit het vrouw zijn, zelfs (of misschien vooral) in een wereld op drift.

Ze begon haar carrière vooral in Canada, maar het was in Brussel dat de zangeres begon met het schrijven (en later voltooien) van haar debuutalbum ‘Toutes les Fenêtres et les Ruisseaux’. De release ervan volgt op 22 september in Frankrijk, maar de twee vooruitgeschoven singles beloven alvast het beste. We kunnen niet wachten om Adélys te volgen op haar intense zoektocht naar vrijheid.

Adélys - BRUXELLES LES VOILES
Adélys - TON CORPS - LIVE

Similar events

zondag
10
dec 2023

Deuren

10:00

Waar

  • Rotonde
zondag
10
december 2023
DAY OF SHOW 17.5
TICKET 14.5
BOTACARTE 11.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Adélys
21:15 Bérode