BEACH FOSSILS - WINTER

rock
zondag
03
maart 2024
  • Museum
19:30
Day of Show 23.5
Ticket 20.5
Bota'Carte 17.5
Uitverkocht

Extra info

19:30 Doors open (Museum)
20:00 Winter
21:00 Beach Fossils

Indie- en dreampopmeesters uit Brooklyn keren terug naar de hoogdagen van het genre

Wanneer

zo. 3 mrt, 2024

Waar

  • Museum

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
n_sans_titre_3
"Groupe phare de la scène indépendante new-yorkaise"
L'Echo

Beach Fossils geldt al een tijdje als een van de meesters van de moderne dreampop. Ze hielpen het genre vormgeven gedurende de eerste decennia van dit nieuwe millennium, en werden zo een van de meest succesvolle bands uit de New York indie scene. Ze tourden al langs de grootste festivals ter wereld, zoals Coachella, Bonnaroo, Primavera en Posty Fest, maar verdwenen daarna een tijd lang uit de spotlight.

Nu keren ze echter terug met een nieuw album, dat de eenvoud van hun begindagen opzoekt, en vindt. Dit is dreampop zoals ze in de late nineties maar weinig werd gehoord, van een eenzaam hoog niveau. Het klinkt bijna alsof Beach Fossils beslist heeft om de dreampopgoden van nu even te laten horen hoe het eigenlijk allemaal moet, en we kunnen alleen maar beamen dat die missie volledig geslaagd is.

Beach Fossils - Don't Fade Away
Beach Fossils - Full Performance (Live on KEXP)
Winter

WINTER

Winter est le projet solo de l’artiste brésilienne-américaine Samira Winter. Après avoir publié l’album « What Kind of Blue Are You ? », la musicienne revient en 2024 avec le single et le clip de « the lonely girl», dans lequel elle adopte un point de vue extérieur sur son adolescence afin de mieux relater le divorce de ses parents. 

winter - the lonely girl
zondag
03
maart 2024
Day of Show 23.5
Ticket 20.5
Bota'Carte 17.5
Uitverkocht

Extra info

19:30 Doors open (Museum)
20:00 Winter
21:00 Beach Fossils