ASH + THE SUBWAYS

rock
zondag
10
december 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 32.5
TICKET 29.5
BOTACARTE 26.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Ash
21:25 The Subways

Smeer de stembanden en train die nekspieren want deze double headline bill rockt

Wanneer

zo. 10 dec, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Ash

ASH

Ash keert terug met hun eerste nieuwe album in meer dan vijf jaar! ‘Race the night’ is al het achtste album van de rockers, en hun eerste sinds hun terugkeer naar het vertrouwde nest Fierce Panda. 29 jaar, 18 hit singles, zeven studio albums en ontelbaar veel shows sinds ze voor het eerst op de ‘Crazed en confused’ compilatie van het label stonden, is ‘Race the night’ zowel een feestje met oude vrienden als een boodschap om met open armen het heden te omarmen.

Hoewel het nog even wachten is op dit nieuwe album, is één ding al gegarandeerd: wanneer de band op hun co-headlining tour met The Subways de Botanique aandoet, gaan we sowieso opnieuw keihard meebrullen. Zowel met de nieuwe nummers, als met klassiekers als ‘Oh yeah’, ‘Orpheus’ en ‘Girl from Mars’. Laten jullie onze zaal mee daveren op zijn vesting?

Ash - Like A God
Ash - Burn Baby Burn
The Subways 2023

THE SUBWAYS

Het avontuur van The Subways begon in 2003, toen broers Billy Lunn en Josh Morgan en hun vriendin Charlotte Cooper voor het eerst samen muziek maakten. Ze speelden op kleine, lokale podia, investeerden in opnameapparatuur, en opeens ging het allemaal aan een rotvaart. Voor ze het goed beseften stonden ze al op het podium van het prestigieuze Glastonbury, met een voortreffelijke debuutplaat op zak.

In januari 2023 keerde het Londense trio terug met hun vijfde album ‘Uncertain joy’. Grotendeels geschreven en opgenomen tijdens de pandemie, is het album een terugkeer naar de memorabele gitaarriffs van de begindagen van de band. Tegelijk is het echter ook een stap naar de toekomst, dankzij onder andere de introductie van synths in het geluid van de band. ‘Uncertain joy’ is meteen het meest gevarieerde album in de discografie van The Subways, en dat kunnen we alleen maar vieren.

The Subways - Uncertain Joys - Live Edition
The Subways live | Crossroads Festival 2022 | Rockpalast
zondag
10
december 2023
DAY OF SHOW 32.5
TICKET 29.5
BOTACARTE 26.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Ash
21:25 The Subways

Partners