ASCENDANT VIERGE - COUCOU CHLOE - CATNAPP - PROMIS3

electronic, pop, techno
vrijdag
13
mei 2022
  • Chapiteau
18:30
Day of Show 28.5
EARLY BIRD TICKET 24.5
Bota'Carte 21.5
Uitverkocht

Timing

18:30 Doors (Chapiteau)
19:00 Promis3
20:00 CATNAPP
21:00 COUCOU CHLOE
22:00 ascendant vierge

Air Maxen aan voor een avondje verantwoord stampen!

Wanneer

vr. 13 mei, 2022

Waar

  • Chapiteau

Deuren

18:30

Organisatie

Botanique
ascendant_vierge
Banner-Nuits-2022---750x50
"L'avenir du duo franco-belge s'annonce prometteur."
Trax Magazine

De theatrale hard dance/rave-pop van Mathilde Fernandez en Paul Seul combineert de engelenstem van de eerste met de duivelse beats van de tweede.

Op 'Influenceur' pakt dat uit in de vorm van opera-gabber, terwijl 'Faire et refaire' beklijvend en brutaal erin hakt met een meer duistere sound.

Het duo heeft er in ieder geval duidelijk een gouden formule mee ontgonnen, want de streams blijven zich op SoundCloud en Spotify maar opstapelen. Na een fantastisch uitverkocht concert in de Orangerie komt de band terug tijdens Les Nuits 2022!

ascendant vierge - Influenceur

COUCOU CHLOE

De veelzijdige dj/producer/zangeres Coucou Chloe bracht eind 2016 haar eerste EP ‘Halo’ uit. Haar nummer ‘Doom’ werd gekozen om op de soundtrack van Rihanna's Fenty x Puma show in New York te staan en plotseling kwam alles samen. Een tweede EP werd uitgebracht op haar eigen label NUXXE, dat ze runt naast Sega Bodega en Shygirl. Haar sound, die moeilijk te omschrijven is, is een hit geworden in het nachtleven dankzij de mix van edgy, donkere en experimentele electro beats, gekoppeld aan industriële hiphop-geluiden en futuristische vocals.

"The austere, skeletal beats over which she often drapes her deadpan voice twist the idea of a club banger inside out "
Crack Magazine
COUCOU CHLOE - WIZZ (prod. COUCOU CHLOE)

CATNAPP

Catnapp is het alias en de artiestennaam van de jonge Argentijnse artieste Amparo Battaglia, die in Berlijn woont. Na enkele EP's werd Amparo opgemerkt door het duo Modeselektor en getekend bij Monkeytown Records om ons een eerste album voor te stellen getiteld ‘Break’. Beïnvloed door artiesten als The Prodigy, Aphex Twin, OutKast of Beyoncé, brengt Catnapp etherische elektronische muziek die post-rap, breakbeat en r&b elementen combineert.

Catnapp - Time on me

PROMIS3

Promis3 is een Belgisch queerduo met boeiende cyberpop-producties en een opvallende esthetiek. Het duo haalt inspiratie uit europop, trancemuziek uit de jaren 2000, soundtracks van videogames, anime en meer. Hun dystopische popsound is als een melancholische herinnering met echo’s van de toekomst. Na het uitbrengen van een handvol hypnotiserende bangers en een prachtige cover van Eiffel 65 klassieker ‘Blue’, is het duo klaar om u kennis te laten maken met hun prikkelende wereld.

Promis3 NYE DJ Set at Club Quarantine 22

Similar events

woensdag
15
jun 2022

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
vrijdag
13
mei 2022
Day of Show 28.5
EARLY BIRD TICKET 24.5
Bota'Carte 21.5
Uitverkocht

Timing

18:30 Doors (Chapiteau)
19:00 Promis3
20:00 CATNAPP
21:00 COUCOU CHLOE
22:00 ascendant vierge

Partners