ASCENDANT VIERGE - AAMOUROCEAN - KURAMA

electronic, pop, techno
zaterdag
06
november 2021
  • Orangerie
21:30
TICKET 21.5
PREVENTE 18.5
BOTACARTE 15.5
Koop tickets

Air Maxen aan voor een avondje verantwoord stampen!

Wanneer

za. 6 nov, 2021

Waar

  • Orangerie

Deuren

21:30

Organisatie

Botanique
ASCENDANT VIERGE
"L'avenir du duo franco-belge s'annonce prometteur."
Trax Magazine

De theatrale hard dance/rave-pop van Mathilde Fernandez en Paul Seul combineert de engelenstem van de eerste met de duivelse beats van de tweede. Op 'Influenceur' pakt dat uit in de vorm van opera-gabber, terwijl 'Faire et refaire' beklijvend en brutaal erin hakt met een meer duistere sound. Het duo heeft er in ieder geval duidelijk een gouden formule mee ontgonnen, want de streams blijven zich op SoundCloud en Spotify maar opstapelen. Nadat de release van 'Vierge' in Berghain en Botanique uitgesteld moest worden omwille van de pandemie, zullen Mathilde en Paul nu exclusief te zien zijn op Horst en in onze Orangerie om meer nieuw materiaal voor te stellen. Dat het een wilde avond belooft te worden, moeten we je er niet bij vertellen.

ascendant vierge - Influenceur
ascendant vierge - Faire Et Refaire [Official Video]

AAMOUROCEAN

Trance, gabber en bass: voor velen zijn het verguisde genres, maar gelukkig niet voor Aamourocean. Deze Franse producer vermengt ze tot monumentale bangers die elke soirée gegarandeerd in lichterlaaie zetten. Op 'Parmi les morteles', met vocals van Oklou, acceleert hij vlotjes van ambient naar hardstyle, terwijl nummers als 'Undrgrnd' en 'About you' wel weggeplukt lijken uit een rave anno jaren 90. De voorbije maanden spotten we Aamourocean op de Nadsat-compilatie van Because (een staalkaart van de spannendste hedendaagse electronica uit Frankrijk) en mocht hij ook Namasenda remixen op PC Music. Het gaat hard voor Aamourocean, en dan bedoelen we niet alleen op vlak van bpm's!

aamourocean - Parmi les Mortels
Kurama

KURAMA

Kurama est un producteur bruxellois qui a déjà sorti du matériel via Genome 6.66 Mbp, Percussion et High Heal, et réalisé des mixes pour s.M.i.L.e. et JEROME. Sur son dernier EP “Hiraeth (the lost chapters)“, il crée des paysages sonores envoûtants avec des influences de genres différents et collabore avec Kilbourne. Kurama ouvrira la soirée avec un dj-set.

Kurama - Arabesque

Similar events

dinsdag
07
dec 2021
IC3PEAK
electronic, experimental

Deuren

19:30

Waar

  • Orangerie
zaterdag
06
november 2021
TICKET 21.5
PREVENTE 18.5
BOTACARTE 15.5
Koop tickets

Timing

21:30 : deuren open
22:00 : Kurama
23:00 : ascendant vierge
00:00 : aamourocean