ALOÏSE SAUVAGE - JULIEN GRANEL - ROXAANE I UITGESTELD

chanson, pop
donderdag
06
mei 2021
  • Chapiteau
19:00
TICKET 26.5
EARLY BIRD TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5

De coolste kids van de French pop

Wanneer

do. 6 mei, 2021

Waar

  • Chapiteau

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
Aloise Sauvage
De intelligentste chansons van het heden, die niet bang zijn van een rijke orkestratie, een streepje autotune of teksten die haar kwetsbaarheid tonen.

Aloïse Sauvage

Je kent ze wel, mensen die gewoonweg alles kunnen. Niet bepaald aangenaam om in je vriendengroep te hebben (de jaloezie!), wel fijn om op een podium aan het werk te zien. Enter Aloïse Sauvage, muzikante én danseres én actrice én schrijfster. In 2017 opende de Française met haar vernieuwende mix van urban-pop en French pop in onze Chapiteau voor Eddy De Pretto, een jaar later gaf ze een adembenemende show met circuselementen in het Museum. Voor de volgende etappe in het gezamenlijke parcours van Botanique en Aloïse keert ze terug naar de Chapiteau, als headliner. Verdergaand op het elan van de succes-ep "Jimy" belooft de "120 Battements par minute"-ster de intelligentste chansons van het heden te maken, die niet bang zijn van een rijke orkestratie, een streepje autotune of teksten die haar kwetsbaarheid tonen. Aloïs Sauvage maakt muziek voorbij etiketten en stereotiepen, zoveel is duidelijk.

Aloïse Sauvage - Omowi
Aloïse Sauvage - Présentement (Live)

Julien Granel

Of je hem nu ontdekte dankzij het electro-popnummer 'Tant que le soleil brille' of in het voorprogramma van Angèle: het is heel erg waarschijnlijk dat de Franse artiest Julien Granel met zijn kleurrijke muziek meteen een sterke indruk achterliet. Nummers als 'Défait' en 'La mer à boire' druipen van de passie en de urgentie, maar op een kunstzinnige en kleurrijke manier met een heerlijk Frans kantje. Voor die eerste song werkte hij zelfs samen met Vladimir Cauchemar, sterproducer bij onze zuiderburen. Aan de zijde van Aloïse Sauvage is het zeker dat Julien gaat schitteren in de Chapiteau, trek je meest extravagante outfit aan en begeef je richting de Botanique op 8 oktober.

Julien Granel - Défait
Julien Granel - DANSE ENCORE

Roxaane

In de stijl van Eddy De Pretto of Aloïse Sauvage maakt Roxaane moderne French pop met hiphopbeats en producties die voor een keer niet klinken alsof de tijd heeft stil gestaan. De songs geven een inkijk in het leven van een stoere maar introverte artieste die nog op zoek is naar zichzelf en worstelt met de gevoelens die opgroeien met zich meebrengt.

Roxaane - Esprit qui doute
donderdag
06
mei 2021
TICKET 26.5
EARLY BIRD TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5

Partners