ALOÏSE SAUVAGE - JULIEN GRANEL

chanson française, art pop
vrijdag
08
mei 2020
  • Orangerie
TICKET 24
EARLY BIRD TICKET 20
BOTACARTE 17
Koop tickets

Extra info

Early bird-tickets zijn beschikbaar tot en met 08.04

Acrobatische alleskunner gaat voorbij alle labels en stereotiepen

Wanneer

vr. 8 mei, 2020

Waar

  • Orangerie

Organisatie

Botanique
Aloise Sauvage
k
De intelligentste chansons van het heden, die niet bang zijn van een rijke orkestratie, een streepje autotune of teksten die haar kwetsbaarheid tonen.

ALOÏSE SAUVAGE

Je kent ze wel, mensen die gewoonweg alles kunnen. Niet bepaald aangenaam om in je vriendengroep te hebben (de jaloezie!), wel fijn om op een podium aan het werk te zien. Enter Aloïse Sauvage, muzikante én danseres én actrice én schrijfster. In 2017 opende de Française met haar vernieuwende mix van urban-pop en French pop in onze Chapiteau voor Eddy De Pretto, een jaar later gaf ze een adembenemende show met circuselementen in het Museum. De volgende etappe in het gezamenlijke parcours van Botanique en Aloïse is logischerwijze een albumvoorstelling in onze Orangerie. Verdergaand op het elan van de succes-ep "Jimy" belooft de "120 Battements par minute"-ster de intelligentste chansons van het heden te maken, die niet bang zijn van een rijke orkestratie, een streepje autotune of teksten die haar kwetsbaarheid tonen. Aloïs Sauvage maakt muziek voorbij etiketten en stereotiepen, zoveel is duidelijk.

Nummers als 'Défait' en 'La mer à boire' druipen van de passie en de urgentie, maar op een kunstzinnige en kleurrijke manier met een heerlijk Frans kantje.

JULIEN GRANEL

Of je hem nu ontdekte dankzij het electro-popnummer 'Tant que le soleil brille' of in het voorprogramma van Angèle: het is heel erg waarschijnlijk dat de Franse artiest Julien Granel met zijn kleurrijke muziek meteen een sterke indruk achterliet. Nummers als 'Défait' en 'La mer à boire' druipen van de passie en de urgentie, maar op een kunstzinnige en kleurrijke manier met een heerlijk Frans kantje. Voor die eerste song werkte hij zelfs samen met Vladimir Cauchemar, sterproducer bij onze zuiderburen. Aan de zijde van Aloïse Sauvage is het zeker dat Julien gaat schitteren in de Orangerie, trek je meest extravagante outfit aan en begeef je richting de Botanique op 8 mei.

vrijdag
08
mei 2020
TICKET 24
EARLY BIRD TICKET 20
BOTACARTE 17
Koop tickets

Extra info

Early bird-tickets zijn beschikbaar tot en met 08.04

Partners