THE ACADEMIC - SEA (PEOPLES)

pop, rock
vrijdag
19
maart 2021
  • Rotonde
19:30
TICKET 18.5
PREVENTE 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Jong rockkwartet brengt zeldzame frisheid

Wanneer

vr. 19 mrt, 2021

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
een nummer met een zeldzame frisheid die al vanaf de eerste luisterbeurt blijft hangen

The Academic is een jong rockkwartet, aangevoerd door de geweldige stem van Craig Fitzgerald. Ondanks hun jonge leeftijd zijn de bandleden al enkele jaren op tour met onder andere Noel Gallagher, Kodaline en Catfish and the Bottlemen.

The Academic - Anything Could Happen

Het viertal brak door met "Different", een nummer met een zeldzame frisheid die al vanaf de eerste luisterbeurt blijft hangen. Daarna volgden meer dansbare indierockkrakers als "Bear Claws" en "Why Can't We Be Friends", die hen vergelijkingen met Circa Waves opleverden. In 2018 presenteerde The Academic zijn debuutalbum "Tales From The Backseat" voor in onze Rotonde, nu keert de band terug naar de charmantste zaal van ons land.

The Academic - Acting My Age (Live) Vevo DSCVR
Sea (Peoples)

Sea (Peoples)

Sea (Peoples) is een Brusselse indie band die boeiende lyrics combineert groovende melodieën en samenzang. Denk aan Destroyer. In november 2019 brachten ze hun tweede EP uit: "Casseroling". Opgenomen met Bert Vliegen (Teen Creeps) en op enkele nationale radio's beland via de singles The Creeps en Water. Begin 2020 komt meteen een derde EP uit, opgenomen met Aurélien Auchain (Mountain Bike). Het gaat vooruit!.

Sea (Peoples) - Water
vrijdag
19
maart 2021
TICKET 18.5
PREVENTE 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Partners

  • Studio Brussel