ABSYNTHE MINDED - WOOLVS

singer-songwriter
donderdag
28
september 2023
  • Orangerie
19:30
TICKET 28.5
PREVENTE 25.5
BOTACARTE 22.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Woolvs
21:00 Absynthe Minded

Belgische indiepop legendes zijn klaar voor de zomer

Wanneer

do. 28 sep, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"Absynthe Minded, le groupe avec lequel Bert Ostyn et son entourage écrivent l’histoire de la Belpop depuis des années."
RTBF

Er zijn weinig Belgische bands die zo constant hun klasse blijven etaleren als Absynthe Minded. Al meer dan twee decennia (ja, echt) veroveren Ben Ostyn en de zijnen harten met iedere nieuwe release. De typerende indiepop met elementen van jazz en en rock is ondertussen het handelsmerk van de band, iets wat Ostyn ook wist te vertalen naar covers van andere Belgische legendes in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’.

In 2020 werd dat nogmaals bevestigd met de release van Riddle of the Sphynx’, een plaat waarop Absynthe Minded nog een tikkeltje extra experimentatie aan haar sound toevoegde. Ondertussen zijn we een best of-compilatie later, en mogen we ons al opnieuw aan nieuwe muziek van de band verwachten. Met single ‘Sunday Child’ mogen we ons verwachten aan een heerlijk muzikale zomer. Met een refrein dat smeekt om meegezongen te worden, lijkt de band klaar om alweer nieuwe zieltjes te overtuigen, en dat zonder de reeds bestaande fanbase te verloochenen.

Absynthe Minded - Sunday Child
Absynthe Minded - My Heroics, Part One (live in Kortrijk)

WOOLVS

Woolvs is het Brusselse laidback pop project rond zanger-gitarist Willem Malfliet, vergezeld door Casper Van De Velde (Schntzl, Bombataz) op drums, Vitja Pauwels (Bombataz, Lara Rosseel, Naima Joris) op gitaar, Soet Kempeneer (Hendrik Lasure) op keys en Ruben De Maesschalk (Bombataz) op bas. Muzikaal het best te omschrijven als het buitenechtelijke kind van HOMESHAKE, Connan Mockasin en Robbing Millions samen.

Woolvs - Earth
donderdag
28
september 2023
TICKET 28.5
PREVENTE 25.5
BOTACARTE 22.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Woolvs
21:00 Absynthe Minded

Partners