Back to overview

Nieuws

Botanique gaat door, met jullie steun

Beste muziekliefhebbers

Want dat zijn jullie, bezoekers van onze concertzalen, echt wel!

We moeten niet uitleggen dat het moeilijke tijden zijn, voor jullie, voor zeer veel artiesten en al helemaal voor de jonge bands die ons zo nauw aan het hart liggen, zowel onze Belgen als de buitenlanders. Bovendien willen we de talrijke freelancers, onafhankelijke labels, klein boekingskantoren, etc. niet vergeten. Zij rekenen op ons, wij hebben hen nodig.

publiek

Wat kunnen we doen? Doorgaan! Dat zullen we ook, maar we moeten geduld hebben, dat is duidelijk. Als jullie toch niet kunnen wachten of de muziekindustrie gewoon willen steunen? Koop dan die vinyl van je favoriete band of koop dat t-shirt van de lievelingsartiest van je vriend en stuur dit op met massa's virtuele hugs.

Wij hebben ondertussen al een 45-tal concerten verplaatst en een 15-tal geannuleerd, tot nu toe. Alle tickets van de geannuleerde concerten worden terugbetaald. Dat is logisch, dat vinden we oprecht, maar het is wél heavy! We klagen niet, wij gaan door. 

We hebben n.a.v. COVID-19 een waardebon gelanceerd die je kan inruilen voor je ticket mocht de nieuwe datum je niet passen. Wel, maak hiervan gebruik, dat doet deugd want voor ons is dat de bevestiging dat we moeten doorgaan, voor jullie én voor al die veelbelovende artiesten. Wij willen dat - na de lockdown,  als alles terug safe is - jullie massaal uit jullie kot komen. Daarom willen we jullie vragen, als jullie financiële situatie het toelaat, om nu al massaal tickets te kopen voor onze concerten in het najaar, en voor Les Nuits in oktober. Zijn je copains nog niet overtuigd of weten ze nog niet welke concerten? Koop een chèque cadeau, op die manier weten wij dat jullie hoe dan ook zullen terugkomen.

Bedankt en tot zo snel als mogelijk!

Botanique