09.09.17 - MERMAN - Alberto García del Castillo en Steev Lemercier

Praktische Info

Uren:

20:00 - 21:00

Tarieven:

4€ / 3€

Combi ticket Leizing/Concert + Merman boek: 20 €

 

 

Muzex

Wanneer je een concertticket koopt en 'slechts' 2€ extra betaalt, kan je diezelfde avond ook naar de lopende tentoonstelling gaan kijken!

U bent hier

09.09.17 - MERMAN - Alberto García del Castillo en Steev Lemercier

zaterdag 09.09.17
Other location: 
Bibliothèque

Lezing en concert | in Engels

Plaatsen zijn beperkt, koop je ticket op voorhand!

Merman is een "queer" reisverslag opgesteld door Alberto Garcia del Castillo terwijl hij per schip de Belgische kanalen doorkruiste met de zanger en mannelijke sirene Steev Lemercier, en hun gezelschapsdieren Chanel et Dolce, een poes en een hond, tijdens de eerste maanden van hun vriendschap.

Alberto schrijft pulp fictie en non-fictie over de queer gemeenschappen en hun beweging, hij speelt zijn eigen teksten en die van anderen, en werkt samen in verschillende vormen. Zijn werk is gepubliceerd in Girls Like Us, hij gaf mee Midpoint uit en schreef twee boeken: Merman en Retrospective. Hij is ook curator van Buenos Tiempos, Int aan de zijde van Marnie Slater.

Steev speelt solo muziek, met Daniel Lagardère, met de Lala by’s en in andere samenwerkingen. Hij produceerde talloze albums: Anachron, Real Fiction, Charivari, An Other Time en Merman Tales; alsook verschillende singles en liedjes. Op dit ogenblik ontwikkelt hij een nieuw muzikaal project met als titel #deep #dark #web.

Info over het boek Merman.

JOIN OUR FACEBOOK EVENT

 

Beeld: (c) César Segarra